Dragari/Decolmatari

Compania noastra execută lucrări de decolmatare, dragare, ecologizare iazuri, lacuri, canale de navigație sau irigație cu utilaje specifice.

Echipa noastră se mândrește cu un portofoliu încăpător de proiecte printre care se regăsesc și câteva acțiuni foarte importante din zona decolmatarilor și dragarilor la nivel înalt. Excavarea sedimentelor de fund și de alunecare este o etapă pe care echipa de la MIAD a ales să o aprofundeze și să o prezinte beneficiarilor ca un serviciu complet.

Obiectivul unui astfel de proiect este facilitarea proceselor de navigație și îmbunătățire transporturilor. Dragarea este un element vital atunci când proeictul tău se prezintă că fiind un port, un pod, piloni, docuri sau alte lucrări ce necesită o fundație pe fundul unei ape stătătoare sau curgătoare. Cel mai important aspect pentru un astfel de proiect este eficientizarea economică a zonei care beneficiază de lucrare, dar și eficientizarea transporturilor pe cale acvatică.

  • Excavator amfibiu cu braț lung/brat scurt în funcție de adâncimea apei
  • Exavatoare cu braț lung
  • Dragă absorbant refulantă echipată cu pompă Toyo cu debit de aprox. 800m3/h și cu o tubulatură flexibilă de evacuare cu o lungime de până la 400m
  • Utilaj amfibiu de tăiat stuf și orice vegetație